Behandlingar

Fot – Zonterapi

Med tryck, drag, noppning och massage gör jag en grundbehandling för hela kroppen. Om något område signalerar obalans stannar jag upp och behandlar mer ingående på just det området. Behandlingen upplevs ofta som ”skönond” men avslappnande. Avslutas med en fotmassage.

60 min: 695 kr

Ansiktszonterapi med facelift

En mjuk men bestämd behandling på hela ansiktet och skalp, likt en massage. Ansiktszonterapi används med fördel när man känner sig väldigt stressad eller ”nere”. Den hjälper spända käkar och nacke, stimulerar centrala nervsystemet, ökar blod cirkulationen och frigör smärtlindrande endorfiner.
Vi avslutar behandlingen med ett facelift som gör att hyn blir slätare och får finare lyster

60 min: 695:-

Hand – Zonterapi

Med tryck, drag, noppning och massage gör jag en grundbehandling för hela kroppen. Om något område signalerar obalans stannar jag upp och behandlar mer ingående på just det området. Behandlingen upplevs ofta som ”skönond” men avslappnande. Avslutas med en hand- och underarmsmassage.

60 min: 695:-

Öronakupunktur

Öronakupunktur är effektivt vid olika smärttillstånd, inflammationer, akuta tillstånd som ryggskott eller nackspärr och kroniska tillstånd. Har bra effekt vid avvänjning av t. ex. rökning eller sockerberoende. Kan användas som enskild behandling eller som ett komplement till någon annan zonterapibehandling. Öronakupunktur påskyndar självläkning av skador och sjukdomar, är effektivt vid PMS, hormonobalanser, reducerar stress m. m. Under behandlingen masserar jag underben och fot.

30 min: 350:-

Massage

Massage kan ges med mjuka lugna drag eller med lite kraftigare tryck, detta efter dina egna önskemål och behov. Massage motverkar stress,minskar oro, ökar blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och påskyndar läkning och återhämtning. Jag arbetar för att mjuka upp och släppa på muskelspänningar.

30 min: 350:-
60 min: 695:-

massage

Meditativ massage

Detta är en mjuk och mycket avslappnande beröring på fötter, händer och skalp. Den ges på zoner kopplat till ryggraden. Den lätta beröringen befrämjar produktionen av oxytocin
(lugn & ro hormonet). Massagen kan ges till alla åldrar och i olika livssituationer.
Den hjälper dig att stanna upp och ”bara vara” i nuet. En behandling som ger avslappning och möjlighet att stilla sitt sinne.

30 min: 350:-
60 min: 695:-

Man kan kombinera alla behandlingar med varandra – 30 min av varje. 60 minuter 695:-

Är du osäker på vilken behandling du vill ha så tar vi det på plats. Behandlingarna betalas med swish eller till bankgiro.

Uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar i förväg full debitering.

Zonterapi och akupunktur är godkända som friskvård.​

Enligt lag får man inte ge behandling mot cancer, diabetes eller samhällsfarliga smittsamma sjukdomar. Det hindrar dock inte att personer med dessa sjukdomar söker för andra åkommor.