Behandlingar

Fotzonterapi

Med tryck, drag, noppning och massage gör jag en grundbehandling för hela kroppen. Om något område signalerar obalans stannar jag upp och behandlar mer ingående på just det området. Vid behov behandlar jag också akupressurpunkter och även öronen med akupunktur. Behandlingen upplevs ofta som ”skönond” men avslappnande. Avslutas med en skön fotmassage.

45 min: 745 :-            60 min 795:-
Fotzonterapi

Ansiktszonterapi med facelift

En mjuk men bestämd behandling på hela ansiktet likt en massage. Ansiktszonterapi används med fördel när man känner sig väldigt stressad eller ”nere”. Den hjälper spända käkar och nacke, stimulerar centrala nervsystemet, ökar blod cirkulationen och frigör smärtlindrande endorfiner.
När ni väljer en 60 min behandling avslutas behandlingen med ett facelift som gör att hyn blir slätare och får finare lyster

45 min: 745:-          60 min 795:-

Ansiktszonterapi

Handzonterapi

Med tryck, drag, noppning och massage gör jag en grundbehandling för hela kroppen. Om något område signalerar obalans stannar jag upp och behandlar mer ingående på just det området. Behandlingen upplevs ofta som ”skönond” men avslappnande. Avslutas med en hand- och underarmsmassage.

45 min: 745:-          60 min 795:-

Handzonterapi

Öronakupunktur

Öronakupunktur är effektivt vid olika smärttillstånd, inflammationer, akuta tillstånd som ryggskott, ischias eller nackspärr och kroniska tillstånd. Har bra effekt vid avvänjning av t. ex. rökning eller sockerberoende. Kan användas som enskild behandling eller som ett komplement till någon annan zonterapibehandling. Öronakupunktur påskyndar självläkning av skador och sjukdomar, är effektivt vid PMS, hormonobalanser, reducerar stress m. m. Under behandlingen arbetar jag med underben och fot.

30 min: 425:-

Öronakupunktur

Käkledsbehandling

Vid stress är det vanligt att vi biter ihop våra käkar & problem uppstår.
Vaknar du med spänningshuvudvärk, trött och öm käkmuskulatur eller har du kanske blivit rekommenderad en bettskena av din tandläkare?? Då kan en käkledsbehandling vara en bra idé.
En spänd käkled kan ge många olika symtom som t.ex
* Värk & stelhet i ansiktet, pannan, nacken, axlar och ländrygg
* Gnisslar eller biter du ihop tänderna när du sover. Pressar tungan upp i gommen.
* Svårt att öppna munnen, kanske knäppningar i käken när du öppnar och stänger munnen.

Syftet med behandlingen är att mjuka upp såväl nacke, axlar och käkledsmuskulaturen. Behandlingen börjar med att jag undersöker din rörlighet och förmåga att öppna och stänga munnen.
Med hjälp av olika tekniker kommer jag massera, töja, stretcha och pressurbehandla dina käkmuskler både invärtes och utvärtes. Självklart använder jag handskar när jag behandlar musklerna i munnen. Jag jobbar även igenom nacke, hals och skalp för att släppa på spänningar även där.

Efter behandlingen kan man känna sig påverkad i hela kroppen och käklederna kan vara ömma i några dagar efter. Hur många behandlingar man behöver varierar från person till person

60 min: 895:-

Käkledsbehandling

Behandlande Massage

Många “krämpor” uppkommer på grund av obalanser i kroppen vilket massage kan hjälpa till att balansera. Massage kan ges med mjuka lugna drag eller med lite kraftigare tryck, detta efter dina egna önskemål och behov. Massage motverkar stress,minskar oro, ökar blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och påskyndar läkning och återhämtning. Jag arbetar för att mjuka upp och släppa på muskelspänningar & jag känner även av om det finns obalanser i meridiansystemet och jobbar igenom dessa om det finns behov.

30 min: 425:-          45 min: 795:-          60 min: 845:-

Massage

Gua sha massage

På kinesiska betyder Gua skrapa eller skapa friktion på ytan och sha beskriver de röda eksemliknande märkena som uppträder på det skrapade området. Andra namn på Gua sha är bla scraping.

Med ett verktyg skrapar man på väl insmord hud på områden där smärta och stagnation förekommer. Man sätter i gång cirkulation och flöde och rensar kroppen från slaggprodukter. En mycket effektiv metod till att ta bort smärta och stelhet i framför allt nacke, axlar och rygg. Denna behandling är också bra när man har astam eller problem med allergier på våren. Metoden hjälper till att cirkulera stagnerat blod och öka blodcirkulationen till hud och muskler, samt löser upp slaggprodukter i vävnaden som orsakar smärta. Gua sha kan med fördel kombineras med akupunktur eller koppning om det finns mycket stagnationer hos kunden.

45 min: 795:-          60 min: 845:-


Gua sha

 

Kombo Zonterapi/Massage

Denna behandling passar dem som har fått zonterapi tidigare och är under behandling då vi har möjlighet att kombinera olika behandlingsformer som zonterapi, öronakupunktur, akupressur,käkbehandling och massage allt efter dina behov. Man kan kombinera fotzonterapi med ansiktszonterapi vilket blir en fantastisk skön behandling.
(vill du läsa mer om zonterapi finns det under fliken zonterapi)  

60 min: 825:-          90 min: 1195:-

Kombobehandling

Är du osäker på vilken zonterapibehandling som passar dig bäst då tar vi det på plats när du kommer.

När man bokar zonterapi första gången bör man välja 60 minuters behandling för att man ska hinna gå igenom allt.

  Behandlingarna betalas med swish eller bankgiro.

Uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar i förväg full debitering.

Alla mina behandlingar godkända som friskvård.

Enligt lag får man inte ge behandling mot cancer, diabetes eller samhällsfarliga smittsamma sjukdomar. Det hindrar dock inte att personer med dessa sjukdomar söker för andra åkommor.