Behandlingar

Fotzonterapi

Med tryck, drag, noppning och massage gör jag en grundbehandling för hela kroppen. Om något område signalerar obalans stannar jag upp och behandlar mer ingående på just det området. Vid behov behandlar jag också akupressurpunkter. Behandlingen upplevs ofta som ”skönond” men avslappnande. Avslutas med en skön fotmassage.

45 min: 725 kr
60 min: 775 kr

Fotzonterapi

Ansiktszonterapi med facelift

En mjuk men bestämd behandling på hela ansiktet likt en massage. Ansiktszonterapi används med fördel när man känner sig väldigt stressad eller ”nere”. Den hjälper spända käkar och nacke, stimulerar centrala nervsystemet, ökar blod cirkulationen och frigör smärtlindrande endorfiner.
När ni väljer en 60 min behandling avslutas behandlingen med ett facelift som gör att hyn blir slätare och får finare lyster

45 min: 725:-
60 min: 775:-

Ansiktszonterapi

Handzonterapi

Med tryck, drag, noppning och massage gör jag en grundbehandling för hela kroppen. Om något område signalerar obalans stannar jag upp och behandlar mer ingående på just det området. Behandlingen upplevs ofta som ”skönond” men avslappnande. Avslutas med en hand- och underarmsmassage.

45 min: 725:-
60 min: 775:-

Handzonterapi

Öronakupunktur

Öronakupunktur är effektivt vid olika smärttillstånd, inflammationer, akuta tillstånd som ryggskott, ischias eller nackspärr och kroniska tillstånd. Har bra effekt vid avvänjning av t. ex. rökning eller sockerberoende. Kan användas som enskild behandling eller som ett komplement till någon annan zonterapibehandling. Öronakupunktur påskyndar självläkning av skador och sjukdomar, är effektivt vid PMS, hormonobalanser, reducerar stress m. m. Under behandlingen masserar jag underben och fot.

30 min: 425:-

Öronakupunktur

Behandlande Massage

Många “krämpor” uppkommer på grund av obalanser i kroppen vilket massage kan hjälpa till att balansera. Massage kan ges med mjuka lugna drag eller med lite kraftigare tryck, detta efter dina egna önskemål och behov. Massage motverkar stress,minskar oro, ökar blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och påskyndar läkning och återhämtning. Jag arbetar för att mjuka upp och släppa på muskelspänningar & jag känner även av om det finns obalanser i meridiansystemet och jobbar igenom dessa.

30 min: 425:-
45 min: 795:-
60 min: 825:-

Massage

Gua sha massage

På kinesiska betyder Gua skrapa eller skapa friktion på ytan och sha beskriver de röda eksemliknande märkena som uppträder på det skrapade området.Gua sha är en del av kinesisk medicin som används i delar av världen i bland annat Canada och USA. Där används behandlingen som muskelrehabilitering/mobilisering/återhämtning inom idrott och träning. Andra namn på Gua sha är bla scraping.

En av de mest effektiva muskel-behandlingarna. Med ett verktyg skrapar man på insmord hud på områden där smärta och stagnation förekommer. Man sätter i gång cirkulation och flöde och rensar kroppen från slaggprodukter. En mycket effektiv metod till att ta bort smärta och stelhet i framför allt nacke, axlar och rygg. Metoden hjälper till att cirkulera stagnerat blod och öka blodcirkulationen till hud och muskler, samt löser upp slaggprodukter i vävnaden som orsakar smärta. Vid behandlingen sker en bristning i underhudskapillärerna och en rodnad uppstår.

Gua sha kan med fördel kombineras med akupunktur eller koppning om det finns mycket stagnationer hos kunden.

Efter behandlingen: ska man skydda området från vind, kyla och direkt solsken tills märkarna bleknat, samt dricka mycket vatten. Man kan med fördel stretcha efter en behandling men undvika kraftig fysisk träning nära inpå en behandling. Det behandlade området återgår till normal hudfärg inom 2–4 dagar.

45 min: 795:-
60 min: 825:-


Gua sha

 

Kombo Zonterapi/Massage

Denna behandling passar dem som har fått zonterapi tidigare och är under behandling då vi har möjlighet att kombinera olika behandlingsformer som zonterapi, öronakupunktur, akupressur och massage allt efter dina behov.
(vill du läsa mer om zonterapi finns det under fliken zonterapi)  

60 min: 795:-
90 min: 1145-

Kombobehandling

Är du osäker på vilken zonterapibehandling som passar dig bäst då tar vi det på plats när du kommer.

När man bokar zonterapi första gången bör man välja 60 minuters behandling för att man ska hinna gå igenom allt.

  Behandlingarna betalas med swish eller bankgiro.

Uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar i förväg full debitering.

Zonterapi och akupunktur är godkända som friskvård.​

Enligt lag får man inte ge behandling mot cancer, diabetes eller samhällsfarliga smittsamma sjukdomar. Det hindrar dock inte att personer med dessa sjukdomar söker för andra åkommor.